Or Tea?

Or Tea? bewijst dat thee niet saai, ingewikkeld of een drankje voor oma's is. Dit is de 'Tea of The Modern generation'.

 

Unieke blends


Or Tea? biedt unieke blends van onberispelijke kwaliteit, afkomstig van de beste theegebieden ter wereld.

70% van onze melanges is biologisch gecertificeerd. De overige 30% is afkomstig van enkele kleinere boerderijen, waarvan we de ingrediënten kopen, maar die niet bereid zijn om het officiële biologische certificaat aan te vragen. Wat wij je kunnen garanderen is dat al onze producten 100% natuurlijk, zonder kunstmatige smaakstoffen of toegevoegde materialen zijn. Alles wat je proeft is van onze Moeder Natuur.


 Biologische thee

Het overgrote deel van het Or Tea? assortiment is bio. Je herkent alle bio blends overigens heel eenvoudig door de vermelding 'bio' in de titel van de blend. Goed om weten is dat bovendien ook de verpakkingen milieuvriendelijk zijn en worden bedrukt met soja-inkt! Alle builtjes zijn bovendien vervaardigd uit maïszetmeel en dus 100% biologisch afbreekbaar. Goed voor jou, goed voor de planeet!

 Losse thee of theebuiltjes?


Fantastisch nieuws! Bij Or Tea? hoef je niet te kiezen. De verschillende blends zijn zowel beschikbaar in losse thee (al dan niet in een prachtig tinnen bewaarblik) of handige theebuiltjes. De kwaliteit van de thee in de builtjes is trouwens identiek als deze van de losse thee. Zelfde smaak maar het gemak om overal van een heerlijk kopje troost te genieten. Zonder gedoe.

 Thee met een verhaal


Je kan er onmogelijk naast kijken. De prachtige tekeningen op de theeblikken en buideltjes is al minstens even gelukzalig als de inhoud! Elke thee heeft haar eigen unieke verhaal. Benieuwd naar het verhaal? Klik de verschillende smaken aan en ontdek alle hartverwarmende smaken.

Or Tea? maakt van thee het nieuwe bakje troost!