Extra Vierge Olijfolie Premium Quality

Op slechts 10 km afstand van de Middellandse Zeekust en vlakbij de Sierra de Aitana, in het midden van een vallei omringd door bergen van meer dan 1000 m, ligt Relleu. In deze bijzondere omgeving wordt dit microklimaat gekenmerkt door een constante temperatuur het hele jaar door (gemiddeld 15,8 ºC), een jaarlijkse neerslag van ongeveer 400 mm, een hoogte van 429 m boven zeeniveau en bijna 3000 zonuren per jaar. Onze inheemse olijfbomen zijn een vaste waarde ​​naast de traditionele teelt in het gebied, samen met amandelbomen en uitgestrekte bergvelden waar aleppo-dennen, johannesbroodbomen, rozemarijn, heide, mastiekbomen, esparto en tijm een ​​prachtig landschap vormen.

 

In de Masia Teuladi-boerderij, gebouwd in 1918, hebben Eliseo en Hugo Señoríos de Relleu opgericht. 

De kalkachtige kleileembodem die in dit gebied te vinden is, maakt dit de perfecte plek voor het kweken van inheemse soorten 

zoals Manzanilla Villalonga, Blanqueta, Changlot Real, Alfafara en Genovesa naast de zeer gewaardeerde Arbequina-variëteit.

 

Al onze verpakkingen brengen onze essentie op een leuke manier over via kunstnaïeve ontwerpen gemaakt door Paula Alenda, een kunstenaar uit Alicante. 

Daarom gebruiken we voor onze verpakkingen aluminium, een zeer innovatief materiaal in de wereld van olijfolie. We presenteren onze extra vierge olijfolie in een aluminium fles die volledige bescherming biedt tegen direct licht en onbreekbaar, slijtvast, recycleerbaar en gebruiksvriendelijk is. 

 

Señoríos de Relleu is erkend voor de voortreffelijkheid van zijn oliën over de hele wereld. We presenteren u de lijst met de laatste onderscheidingen die Señoríos de Relleu heeft verkregen om de kwaliteit van zijn oliën te erkennen, evenals het originele en innovatieve verpakkingsaanbod. Sinds 2011 meer dan 100 onderscheidingen en prijzen voor kwaliteit wereldwijd in: Italië, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Japan, Israël, VS.

 

We benadrukken:

* Beste olie uit de regio Valencia (Spanje). 

* Beste van zijn klasse. Los Angeles International Olive Oil Competition (VS) 

* 95 punten in de Italiaanse FlosOlei-gids Marco Oreggia (Italië). 

* Gran Prestige Gold bij Terraolivo (Israël) als een van de 20 beste oliën ter wereld. 

* Beste olie (gedurende drie opeenvolgende jaren) in de "SemanaVitivinícola" gids voor wijnen en oliën (Spanje). 

* Top 10: Olive Oil Award Biofach (Duitsland). Hoogste onderscheiding op de belangrijkste beurs voor biologische producten ter wereld.

 

 

We moeten erop wijzen dat we niet alleen worden erkend vanwege de kwaliteit van onze producten, maar ook vanwege ons imago, innovatie en design, die volledig herkenbaar zijn.

 

* Uitreiking prijs in Salon de Gourmets in Madrid

* "Best Packaging Design" -prijs voor het ontwerp van onze flessen en verpakkingen in de Los Angeles International Olive Oil Competition (VS).

* Bronzen medaille bij de Laus "Design Awards" in Barcelona. 

* Prijs "Veelzijdigheid" in Salon de Gourmets in Madrid.

* "Packaging" -prijs in de Italiaanse "La Forme Dell’Olio"

 

Er zijn 4 flessen van 250 ml of 500 ml of Bag in Box 3 liter:

De Extra Vierge Olijfolie Delicate Coupage. Señoríos de Relleu®, is een combinatie van extra virgin olijfoliën van vijf inheemse en arbequina variëteiten. Zijn fruitigheid contrasteert perfect met het bittere en kruidige, waardoor een zeer goed uitgebalanceerde olie ontstaat.

De Extra Vierge Olijfolie Medium Coupage. Señoríos de Relleu®, is een combinatie van extra vierge olijfolie van vijf inheemse en arbequina-variëteiten, medium fruitig, licht bitter en een pittige smaak, sterke smaak.

De Extra Vierge Olijfolie Intense Coupage. Señoríos de Relleu®, is een blend van oude en inheemse olijvenbomen uit Alicante, het is een aromatische fruitige, zeer intense en complexe extra vierge olijfolie.

De Extra Vierge Olijfolie Organic Coupage. Señoríos de Relleu®, is een mix van biologische olijfbomen van vijf inheemse variëteiten van Alicante en Arbequina, met een medium fruitigheid, een lichte bitterheid en medium tot zeer kruidig.