5th Season - Fruit zonder de fuss!

5th Season is the next best thing!  In tegenstelling tot andere merken gedroogd fruit bevat 5th Season geen toegevoegde suikers, (palm)olie of andere bewaarmiddelen.  100% puur fruit en dat proef je!

 

Elk zakje bevat minder dan 50 calorieën en staat gelijk aan 80 gram vers fruit.  Perfect voor onderweg en helemaal kids-proof!

 

Farm Africa

Voor elk verkocht zakje van 5th Season wordt 1 cent geschonken aan de ngo Farm Africa.  Deze organisatie is werkzaam in Oost-Africa en ondersteunt de lokale boeren om hun productie en inkomsten op een duurzame manier te verhogen.

 

Gevriesdroogd fruit

De fruitsnacks van 5th Season zijn gevriesdroogd rijp fruit waar al het water is onttrokken.  Vriesdrogen heeft zijn verschillende voordelen ten opzichte van traditionele droogmethodes.  Zo hoeven bijvoorbeeld geen suikers of andere bewaarmiddelen worden toegevoegd.

Lekkerder en gezonder!

 

Bovendien blijft meer de 90% van de originele voedingswaarde behouden.  Dit maakt dat de fruitsnacks van 5th Season rijk zijn aan vezels, vitamine C en K, foliumzuur, magnesium en antioxidanten.  Ook de smaak blijft bewaard.  

Als kers op de taart is dit perfecte tussendoortje ook heerlijk knapperig.

 

Kortom: al het beste wat Moeder Natuur ons schenkt in een handig zakje.